10 april 2019 öppnar vi vår nya hår-ateljé på Grevgatan 32 i korsningen Grevgatan/ Storgatan, ett stenkast från Östermalms Torg.

Tio år tidigare lämnade vi Stureplan för att öppna Sachajuan, senare Studio i Sickla/ Nacka. En lyckad satsning och bra erfarenhet. Nu lämnar vi stressen från en större salong och köpcentrumet för något som ligger oss varmare om hjärtat.

Atelier By Pedersen And Pedersen är vårt nya projekt. Här försöker vi skapa en intim, personlig och gemytlig miljö där vi ännu bättre kan ta hand om våra kunder; nya som gamla. Vi har inte fasta arbetstider men kommer jobba mycket och tar emot bokningar såväl sena kvällar som lördagar och söndagar. Boka gärna din nästa tid direkt här på hemsidan. Har du svårt att hitta något som passar så skicka oss ett mejl eller ring oss så försöker vi lösa det.

– Peter har jobbat som frisör sedan 1996 och har sin grund hos Toni&Guy, Vidal Sassoon och Sachajuan.

– Minel har jobbat i salong sedan 2009; ja faktiskt även ett par år innan dess. 2016-17 gick han på Björn Axén Academy för själv att bli frisör.

Gemensamt har vi en passion för hår, för hantverk, för stil och för mode. Vi drivs av mötet med kunden och ser våra kunder på lång sikt. Vi utgår alltid från din personliga stil och lyfter fram de kvaliteter som redan finns i ditt hår för att skapa ett hållbart resultat och en lättskött frisyr.

Välkommen till Atelier By Pedersen And Pedersen.

– Peter och Minel Pedersen, mars 2019.